De Nieuwe Boerenfamilie

Anne zoekt... verkooppunten voor goudeerlijk rundvlees

Anne zoekt... verkooppunten voor goudeerlijk rundvlees

Anne en haar collega Eva zijn niet bepaald de dames uit je vegan-bubbel. Ze werken samen aan MasterMeat, het vleesmerk van Future Farm, dé circulaire rundveehouderij uit Lutten.

“Bij MasterMeat geloven we in vlees, maar ook dat het anders moet. De huidige vleesindustrie is niet toekomstbestendig voor mens, milieu en dier. Vanuit de overtuiging dat het anders kan, hebben we MasterMeat opgericht. Super smaakvol vlees waar je op een verantwoorde manier van kan genieten, perfect voor op de BBQ.”

Hoe doen ze dat?

“MasterMeat is nourished by nature. We doen er alles aan om het vlees op een zo natuurlijk mogelijke manier te produceren. De koeien krijgen tijd en ruimte om op te groeien en verblijven in een circulaire roundhouse-stal. Het rantsoen komt van eigen land, gebruik van antibiotica is uitzonderlijk en de mest van de koeien wordt vergist en omgezet tot groen gas. Met de reststroom CO2 optimaliseren we vervolgens de teelt van eendenkroos, waarmee we op termijn de soja uit Latijns-Amerika kunnen vervangen.”

Waar zijn Anne en Eva naar op zoek?

“We zoeken passende afzetkanalen voor ons vlees, die ook geschikt zijn om het verhaal te vertellen. Mensen die bij ons op de boerderij komen zijn laaiend enthousiast, maar op de grote markt zijn we nog te klein om mensen te bereiken met ons vlees en ons verhaal. Daarom komen we graag in contact met enthousiaste mensen die ons vlees willen aanbieden. Boerderijwinkels, franchisers, verwerkers van vlees in restaurants en BBQ-liefhebbers. Iedereen met een passie voor goed vlees dat verantwoord geproduceerd is!”

Meer weten? 

Website: www.mastermeat.nl
Instagram: @mastermeat_

👨‍👩‍👦Wil je in contact komen met Anne? Laat het ons weten via hello@denieuweboerenfamilie.nl 👨‍👩‍👦